Selecteer een pagina

Marcel Tenneij

Fysiotherapie Tenney

Praktijk voor Fysiotherapie in Grevenbicht & Obbicht. Innovatieve en Professionele fysiotherapeutische zorg met een persoonlijke touch. Gespecialiseerd in wervelkolomgerelateerde problematiek met o.a. Krullaards Perfect Reset en David Spine Concept.

Mijn naam is Marcel Tenneij en ik ben sinds 1998 werkzaam als fysiotherapeut met als specialisaties o.a. behandeling van lage rug –en nekklachten, dry needling, medical taping en oncologische fysiotherapie

Ik ben eigenaar van Fysiotherapie Tenney met twee praktijken in Grevenbicht en Obbicht.

In deze praktijken begeleiden we mensen en hun klacht, samen met nog 4 andere fysiotherapeuten, personal trainer en kwaliteitsmedewerker, op weg naar herstel. Naast bovenstaande specialisaties doen we veel sportfysiotherapie en revalidatie na operaties

Sinds mei 2014 is er een nieuw en jong bedrijf bijgekomen, genaamd Krullaards Perfect Reset.

Een nieuwe, innovatieve en efficiënte behandelmethode voor lage rug –en nekklachten, hoofdpijnklachten, restless legs, etc. Het afgelopen 1,5 jaar heb ik ruim 300 cliënten behandeld met deze therapie en kan ik met zekerheid zeggen dat de resultaten er niet om liegen!

Samen met 16 andere vestigingen in Nederland proberen we, met name bij cliënten met langdurige fysieke klachten, in 3 behandelingen weer op weg te helpen naar herstel.

Krullaards Perfect Reset Sittard-Geleen is de enige praktijk in Limburg en gevestigd in Obbicht.

Heeft u ook rug en/of nekklachten of een van de andere klachten hierboven beschreven en bent u nieuwsgierig naar de unieke behandelmethode Krullaards Perfect Reset? Informeer dan eens bij Marcel Tenneij naar de mogelijkheden.

Fysiotherapie Tenney
Essenstraat 2a
6127 CL Grevenbicht
T: 046-4810202

Ecrevissestraat 1
6125 AW Obbicht
T: 046-4810202
W: www.fysio-beeg.nl 
E: info@fysio-beeg.nl 

Krullaards Perfect Reset Sittard-Geleen
Ecrevissestraat 1
6125 AW Obbicht
T: 046-8200383
W: www.krullaardsperfectreset.nl
E: marcel@krullaardsperfectreset.com

“Marcel Tenneij: “In een ontspannen, relaxte omgeving met leuke ondernemers zaken doen en kijken hoe we elkaars business kunnen versterken en vergroten. Dat is BCS!”