Selecteer een pagina

Maak kennis met onze leden

Stephan Dirix

VIDAR

Vidar is de naam voor de sociale diensten van de gemeenten Sittard-Geleen, Stein en Beek en van het toenmalige leerwerkbedrijf Vixia en WSP Westelijke Mijnstreek.

Mensen kunnen bij Vidar terecht voor het vinden van werk, ontwikkelen van vaardigheden en ondersteuning bij inkomen. Werkgevers en opdrachtgevers kunnen bij Vidar terecht voor de werving en selectie van personeel of het uitbesteden van werk op het gebied van montage, assemblage en het verpakken van producten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Werk voorop, kansen voor iedereen.

Ben Claessens

Claessens Grafisch Veelzijdig

Claessens Grafisch Veelzijdig, opgericht in 1892 door mijn overgrootvader en nog steeds actief als full service hybride drukkerij gevestigd in Beek (L)
Bij ons staat de klant centraal. Ons doel is de klant te helpen om met zo weinig mogelijk inspanning zijn organisatie te voorzien van grafische producten op de juiste plaats en het juiste tijdstip. Flexibiliteit, creativiteit en klantgericht denken staan daarom hoog in ons vaandel.

Marcel Tenney

Fysiotherapie Tenney

Praktijk voor Fysiotherapie in Grevenbicht & Obbicht. Innovatieve en Professionele fysiotherapeutische zorg met een persoonlijke touch.

Gespecialiseerd in wervelkolomgerelateerde problematiek met o.a. Krullaards Perfect Reset en David Spine Concept.

Frank Hundscheid

Hundscheid Advocaten

Hundscheid Advocaten is een klein advocatenkantoor, thans bestaande uit vijf advocaten, dat zich puur richt op de civiele praktijk. Wij treden hierbij op voor particulieren, zelfstandigen, mkb-ers en grote ondernemingen. Iedere advocaat heeft zijn eigen aandachtsgebied. Sterk vertegenwoordigd is het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht, het personen- en familierecht, fiscaal recht, het contractenrecht en de incasso-praktijk.

Roger Kessels

Personeel Specialisten

Personeel Specialisten heeft een uitgebreid dienstenpakket, maar kent één gemeenschappelijk aspect. In alles wat we doen, willen we de beste zijn voor onze klanten! Of het nu gaat om recruitment, uitzenden & payrolling, personeels- & salarisadministratie of alles wat je moet doen om voor je personeel alles goed te regelen, wij nemen jouw behoeften en jouw wensen als uitgangspunt voor onze dienstverlening.

Frans Perey

Z11made

Z11made helpt ondernemers en ondernemingen die tegen groeiproblemen aanlopen.
Het is druk. De waan van de dag regeert. We horen het vaak. Hier kun je iets aan doen!
Door jezelf én je bedrijf anders te laten werken, ontstaat er ruimte om weer toe te komen
aan de zaken die echt leuk en belangrijk zijn. Je krijgt weer energie en plezier in het
ondernemen. Hoe mooi is dat! Wij hebben, met alle ervaring op dit vlak, de mogelijkheid om
je hierbij te helpen.

Jeroen Tielens

Tielens Assurantiën

mr. Tielens is een onafhankelijke, professionele en eigentijdse financieel dienstverlener, die d.m.v. een persoonlijke werkwijze zijn relatie continu bijstaat bij het beheer van zijn verzekeringspakket.

Léon Pluijmen

SNS Bank Sittard & Geleen

Aangenaam! Wij zijn Léon Pluijmen & Nagima Akhlifi, de nieuwe directieleden voor SNS Sittard en SNS Geleen.

We zijn ervaren hypothecair planners en zijn beide vele jaren werkzaam in de financiële branche. We helpen je graag bij jouw geldzaken, begeleiden je in jouw financiële plan bij de aankoop en de bemiddeling van een woning.
Kom eens langs in de SNS Winkel in Sittard en Geleen. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar.

Jack Verreussel

Competenza

Mijn naam ik Jack Verreussel en ik ben mede-eigenaar van Competenza.

Als ik een actieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van andere mensen dan krijg ik daar enorm veel energie van. Daar ligt in feite mijn hart.

Samen met Ton van den Boomen en Peter Franssen heb ik een coaching, training & advies bureau. Wij geven vooral trainingen op het gebied van LEIDINGGEVEN, SAMENWERKEN EN COMMUNICATIE.

Bert Ramakers

Ophovenerhof

Stichting Ophovenerhof is een kleine, onafhankelijke organisatie die dagbesteding en woonbegeleiding organiseert voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De dagbesteding wordt georganiseerd op de Ophovenerhof in Sittard en Streekboerderij Daniken in Geleen. Daarnaast is er op de Ophovenerhof een Woonvorm gerealiseerd waar op dit moment 11 mensen wonen.

Léon Keppels

Horecahuis Limburg

Wij zijn al 28 jaar DE marktleider in heel Limburg inzake de Horecamakelaardij.
Wij verkopen elk type horecazaak en begeleiden ook kopers bij de aankoop van een horecazaak. Horecaondernemers en kandidaat horecaondernemers neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Josan van Kuijk- van den Eijnde

DUUCON infraroodverwarming

DUUCON infraroodverwarming- duurzaam huis is met een volledig werkende showroom gevestigd in Sittard. Ik verkoop infrarood verwarming zichtbaar en onzichtbaar (weggewerkt), voor binnen of buiten of in je bedrijf. Daarnaast kun je ook terecht voor water elektrisch verwarmd, zonnepanelen, led verlichting en laadpalen.

Wendy Boon

Wendy Boon Fotografie

Ik neem je graag mee mijn wereld in.
Een intense wereld van beelden, woorden, van gevoel.
Ik wil jou laten zien wat ik zie, jou laten voelen wat ik voel.
Jou laten verwonderen, ontroeren, blij maken.
En laten zien hoe mooi de wereld is, hoe mooi jij bent.

Ton Moonen

Moonen Notarissen

Moonen Notarissen is een organisatie met vestigingen in de gemeentes Sittard-Geleen en Venlo.

De praktijk te Sittard staat onder leiding van notaris mr. Ton Moonen, één van de leden van BCS.

Met zijn 16 medewerkers werkt hij full-service, hoofdzakelijk in opdracht van particulieren en MKB.

Ad Smeets

Smeets Vastgoed

UW VBO MAKELAAR UIT SITTARD 

Smeets Vastgoed is een zelfstandig opererend makelaarskantoor, gevestigd in Sittard. Smeets Vastgoed is partner van de Limburg Makelaars, een samenwerkingsverband van zelfstandig opererende makelaarskantoren in geheel Limburg.

Linda Chiaradia

Publistrada

Wij Ontwerpen, Realiseren en bieden Custom Made Oplossingen en Services aan, op het gebied van visuele communicatie, decoratie, systeemstands en interieur. Vandaar dat wij zijn getransformeerd in Publistrada ‘the Dreamfactory’. Een fabriek waar wensen | dromen van de klant op ons expertisegebied worden bedacht, besproken, gekneed, geprocessed en verwerkt en uiteindelijk realiteit worden.

Maurice Gotschalk

Mediahuis Limburg

Mijn naam is Maurice Gotschalk, 44 jaar en sinds 1999 werkzaam als accountmanager bij Mediahuis Limburg binnen de afdeling Advertising Sales.

In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het advies richting bestaande en nieuwe klanten in de regio Westelijke Mijnstreek.

Ik adviseer klanten en prospects over hoe zij zo optimaal mogelijk kunnen profiteren van het volledige mediaportfolio van Mediahuis Limburg.

Door mijn specifieke kennis van print en online, probeer ik d.m.v. crossmediale verkoop een bijdrage te leveren aan de (omzet)doelstellingen van onze klanten.