Selecteer een pagina

Maak kennis met onze leden

Stephan Dirix

VIDAR

Vidar is de naam voor de sociale diensten van de gemeenten Sittard-Geleen, Stein en Beek en van het toenmalige leerwerkbedrijf Vixia en WSP Westelijke Mijnstreek.

Mensen kunnen bij Vidar terecht voor het vinden van werk, ontwikkelen van vaardigheden en ondersteuning bij inkomen. Werkgevers en opdrachtgevers kunnen bij Vidar terecht voor de werving en selectie van personeel of het uitbesteden van werk op het gebied van montage, assemblage en het verpakken van producten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Werk voorop, kansen voor iedereen.

Ben Claessens

Claessens Grafisch Veelzijdig

Claessens Grafisch Veelzijdig, opgericht in 1892 door mijn overgrootvader en nog steeds actief als full service hybride drukkerij gevestigd in Beek (L)
Bij ons staat de klant centraal. Ons doel is de klant te helpen om met zo weinig mogelijk inspanning zijn organisatie te voorzien van grafische producten op de juiste plaats en het juiste tijdstip. Flexibiliteit, creativiteit en klantgericht denken staan daarom hoog in ons vaandel.

Frank Hundscheid

Hundscheid Advocaten

Hundscheid Advocaten is een klein advocatenkantoor, thans bestaande uit vijf advocaten, dat zich puur richt op de civiele praktijk. Wij treden hierbij op voor particulieren, zelfstandigen, mkb-ers en grote ondernemingen. Iedere advocaat heeft zijn eigen aandachtsgebied. Sterk vertegenwoordigd is het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht, het personen- en familierecht, fiscaal recht, het contractenrecht en de incasso-praktijk.

Jeroen Tielens

Tielens Assurantiën

mr. Tielens is een onafhankelijke, professionele en eigentijdse financieel dienstverlener, die d.m.v. een persoonlijke werkwijze zijn relatie continu bijstaat bij het beheer van zijn verzekeringspakket.

Jack Verreussel

Competenza

Mijn naam ik Jack Verreussel en ik ben mede-eigenaar van Competenza.

Als ik een actieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van andere mensen dan krijg ik daar enorm veel energie van. Daar ligt in feite mijn hart.

Samen met Ton van den Boomen en Peter Franssen heb ik een coaching, training & advies bureau. Wij geven vooral trainingen op het gebied van LEIDINGGEVEN, SAMENWERKEN EN COMMUNICATIE.

Frans Perey

Advies & Consultancy

Alleen groei je snel, samen kom je verder. Dat is de visie van Frans Perey: adviseur en consultant voor groeiende MKB bedrijven. Frans Perey begeleidt ondernemers projectmatig op organisatorisch en financieel vlak. Daarnaast biedt hij persoonlijk mentorschap aan voor ondernemers via coaching trajecten.

Bert Ramakers

Ophovenerhof

Stichting Ophovenerhof is een kleine, onafhankelijke organisatie die dagbesteding en woonbegeleiding organiseert voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De dagbesteding wordt georganiseerd op de Ophovenerhof in Sittard en Streekboerderij Daniken in Geleen. Daarnaast is er op de Ophovenerhof een Woonvorm gerealiseerd waar op dit moment 11 mensen wonen.

Léon Keppels

Horecahuis Limburg

Wij zijn al 28 jaar DE marktleider in heel Limburg inzake de Horecamakelaardij.
Wij verkopen elk type horecazaak en begeleiden ook kopers bij de aankoop van een horecazaak. Horecaondernemers en kandidaat horecaondernemers neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Josan van Kuijk- van den Eijnde

DUUCON infraroodverwarming

DUUCON infraroodverwarming- duurzaam huis is met een volledig werkende showroom gevestigd in Sittard. Ik verkoop infrarood verwarming zichtbaar en onzichtbaar (weggewerkt), voor binnen of buiten of in je bedrijf. Daarnaast kun je ook terecht voor water elektrisch verwarmd, zonnepanelen, led verlichting en laadpalen.

Linda Chiaradia

Publistrada

Wij Ontwerpen, Realiseren en bieden Custom Made Oplossingen en Services aan, op het gebied van visuele communicatie, decoratie, systeemstands en interieur. Vandaar dat wij zijn getransformeerd in Publistrada ‘the Dreamfactory’. Een fabriek waar wensen | dromen van de klant op ons expertisegebied worden bedacht, besproken, gekneed, geprocessed en verwerkt en uiteindelijk realiteit worden.

Maurice Gotschalk

Mediahuis Limburg

Mijn naam is Maurice Gotschalk, 44 jaar en sinds 1999 werkzaam als accountmanager bij Mediahuis Limburg binnen de afdeling Advertising Sales.

In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het advies richting bestaande en nieuwe klanten in de regio Westelijke Mijnstreek.

Ik adviseer klanten en prospects over hoe zij zo optimaal mogelijk kunnen profiteren van het volledige mediaportfolio van Mediahuis Limburg.

Door mijn specifieke kennis van print en online, probeer ik d.m.v. crossmediale verkoop een bijdrage te leveren aan de (omzet)doelstellingen van onze klanten.

Ad Smeets

Smeets Vastgoed

UW VBO MAKELAAR UIT SITTARD 

Smeets Vastgoed is een zelfstandig opererend makelaarskantoor, gevestigd in Sittard. Smeets Vastgoed is partner van de Limburg Makelaars, een samenwerkingsverband van zelfstandig opererende makelaarskantoren in geheel Limburg.

Marieke Terpstra

Kamps van Baar Advocaten

Stuit u ongewild op een juridische probleemsituatie, geen nood, onze professionals zijn oplossingsgerichte creatieve denkers en ervaren onderhandelaars. Praktisch en strategisch advies staat voorop en wordt voorzien van een deugdelijke juridische en cijfermatige onderbouwing.

Marco Wetzels

Wetzels Cleaning Service

Wetzels Cleaning Service is de naam, wij zijn er voor al uw schoonmaak werk. Van de dagelijkse kantoren reiniging tot eenmalige ontruiming van een woning maar ook het reinigen van auto’s. Daarnaast nog wat onderhoudswerkzaamheden zoals het polymeren van marmoleum vloeren, polijsten van marmeren vloeren of het reinigen van tapijt. Door mijn technische achtergrond voeren we bij klanten ook kleine facilitaire werkzaamheden uit zoals lampen verwisselen of een lekkende kraan vervangen.
Tot slot leveren wij diverse toilet/wasruimte/koffiehoek artikelen zoals (korrel)zeep, handdoekjes, toiletpapier en koffiebekers.

Arlette Lambi

AL HR Solutions

Ons team van gepassioneerde HR professionals ontzorgt bedrijven en werkzoekenden met een
oplossing op maat. Onze aanpak is pragmatisch, direct en gericht op ‘werk naar werk’. Passende,
vaste banen of detacheringen mét perspectief voor de werkzoekende.

AL HR Solutions biedt geen kant-en-klare oplossingen, maar begeleidt het proces dat de medewerker doorloopt. De informatie die in de verschillende trajectstadia wordt opgedaan, vormt altijd de input voor het vervolg. We gebruiken gevalideerde methoden en instrumenten.

Jan Cremers

Autobedrijf Hensgens

In 1956 begonnen als tankstation en verkoop in gebruikte auto’s . Anno 2023 uitgegroeid tot een mooi familiebedrijf met 3 Nederlandse vestigingen en 2 Duitse vestigingen.

Iets waar we trots op zijn. Op dit moment vertegenwoordigen we 2 merken , verder zijn wij gespecialiseerd in de aan en verkoop van jong gebruikte auto’s. Wij hebben een eigen werkplaats met heel veel kundigheid. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Ons doel is het op lange termijn een samenwerking met klanten aan te gaan en ons te onderscheiden met persoonlijke aandacht.

Richard van Druten

BASTINCK & VAN DRUTEN HORLOGEGLAZEN

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken en desgewenst monteren van glazen voor horloges en sieraden. Als gediplomeerd uurwerkmaker voeren wij alle voorkomende reparaties aan horloges uit. Zowel voor de particulier alsook B2B.

Industriële toepassingen van op maat gemaakt harde glassoorten, zoals bijvoorbeeld camera of sensor behuizingen om processen in de gaten te houden en voor riool inspectie, behoren ook tot onze mogelijkheden.

Door onze unieke specialisatie zijn wij in staat om snel in te spelen op de wens van de klant. Adviserend en oplossingsgericht gaan wij graag de uitdaging met u aan.

Marco Gielissen

Gipro Parasols

Gipro Parasols is in 2006 opgericht met als doel parasol vakspecialist te worden in tuinparasols en horecaparasols. Nu zoveel jaren later, kunnen we gerust stellen dat we naar de mening van onze bestaande klanten zéér goed bezig zijn.

Het gamma parasols bevat vrijstaande en vrijhangende en muurparasols van de betere merken parasols en dat zijn Solero Parasols uit Nederland en Prostor Parasols uit België

Mike Neeskens

Centrum voor Osteopathie

Mijn naam is Mike Neeskens, 44 jaar en eigenaar van het Centrum voor Osteopathie in Sittard. Osteopathie is een manuele geneeswijze, uitgaande van het holistische principe (de mens is één geheel) waarbij stoornissen in de beweeglijkheid van gewrichten en weefsels worden behandeld.

Alles in het lichaam beweegt: van spieren tot bloedvaten, van ingewanden tot botten. Al deze weefsels staan met elkaar in verbinding via zenuwen, bloedvaten, bindweefsel, banden, vliezen etc. Storingen in het ene lichaamsdeel kunnen daardoor leiden tot klachten in andere lichaamsdelen. Het verschil maakt de osteopaat doordat hij de oorzaak van de klacht behandelt, dus niet het symptoom, en daardoor het zelfgenezend vermogen dat ieder persoon heeft, ondersteunt.

Tim Gielens

Metis Notarissen

Uw partner in zekerheid zijn, dát is de drijfveer van Metis Notarissen. Van het uitbrengen van een gedegen advies tot volledige ontzorging. Juridische vraagstukken van een jongvolwassene, een gezin, (jonge) ondernemer of een (jonge) senior, bij Metis Notarissen hebben we voor ieder rechtsgebied een specialist in huis, die alle ins en outs van het vakgebied kent en u met raad en daad bijstaat. In begrijpelijke taal, van mens tot mens.

Wij zijn de sparringpartner die er voor u is op de momenten dat dit gewenst is, zowel in voor- als in tegenspoed. De experts van Metis Notarissen garanderen u daarbij één ding; samen zijn we onderdeel van de oplossing. Met kantoren in Maastricht-Airport, Geleen, Sittard, Gulpen en Roermond is altijd een Metis notaris bij u in de buurt. Dát is zeker weten.

Waleria van der Erf

Ondernemerscontact
Gemeente Sittard-Geleen

Als (startend) ondernemer komt u soms voor belangrijke beslissingen te staan. Bijvoorbeeld als u een nieuw bedrijf (aan huis) wilt vestigen. Of als u uw huidige bedrijf wilt veranderen of uitbreiden. Ondernemerscontact Sittard-Geleen in hét eerste aanspreekpunt voor ondernemers. U kunt bij hen terecht met alle ondernemersvragen aan de gemeente. Bijvoorbeeld over bestemmingsplannen, vergunningen, procedures en subsidiemogelijkheden.

Ondernemen in Sittard-Geleen doen we samen!

Samen met jou als ondernemer, onze partners én ondernemersverenigingen.

Marco Eppels

Audit Service Plus

Audit Service Plus, ontstaan in 2011 als een samenwerkingsverband van een aantal accountantskantoren in de regio Limburg en Brabant, houdt zich uitsluitend bezig met de controles van jaarrekeningen en soortgelijke financiële verantwoordingen.

Wij geloven sterk in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. We beschikken over een team van hoogopgeleide en ervaren professionals, die begrijpen dat de wereld van financiën voortdurend verandert. We passen ons voortdurend aan om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden. Zelf vervul ik de rol van extern accountant binnen het team.

Brian Italiaander

Mengelers Automotive Limburg

Mengelers Automotive Limburg is de officiële merkdealer van Toyota, Lexus, Suzuki, Mazda en Mitsubishi voor de regio Limburg. Wat ooit begon als een klein autobedrijf in Oirsbeek, is in meer dan 75 jaar gegroeid tot een vertrouwd Automotive adres met vestigingen in Heerlen, Landgraaf, Maastricht, Sittard, Roermond en Venlo. In onze showrooms staan zowel de nieuwste modellen en bedrijfswagens als ook een grote selectie aan occasions van verschillende merken. Heb je een vraag over leasen, financieren, verzekeringen, onderhoud, reparatie, onderdelen, schadeherstel of garantie? Dan staat ons hecht team ook voor je klaar. Tot snel!

Frank Dirks

Dirks Interieur Projecten

Dirks Interieur Projecten is dé interieurspecialist in Limburg! Sinds 1986 zet ik, Frank Dirks, mij met hart en ziel in voor opdrachtgevers op de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in vloerbedekking en -afwerking, zon- en lichtwering, raamstoffering en alles wat daarbij komt kijken. De behoefte en het belang van de klant staan bij ons altijd voorop! Kwaliteit van producten en service staan hoog in het vaandel. Daarom maken wij heldere afspraken, zijn duidelijk in wat u van ons kunt verwachten, denken met u mee en lossen problemen altijd op. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar, want problemen doen zich immers bijna nooit voor binnen kantoortijden!

Opdrachtgevers kunnen altijd op ons rekenen. Dát is de belofte van Dirks Interieur Projecten.

Mark Limpens

Spectrum Beheer & Advies

Ik verzorg onder andere inspecties van vastgoed (NEN2767), digitaliseer tekeningbestanden, begeleid bouw- en renovatietrajecten, verzorg het technisch beheer / planmatig onderhoud van offerteaanvraag t/m oplevering, stel meerjaren-onderhoudsplannen op (O-prognose), realiseer revisiegegevens.

Kitty Veldman

Ab Ovo Patents & Trademarks

Wij zijn een adviesbureau op het gebied van de intellectuele eigendom: octrooien (patenten), merken en modellen. Wij vragen octrooi aan op uw uitvinding en doorlopen nationaal en internationaal de procedures die daar bij horen. Wij deponeren merken en modellen. Wij bewaken uw intellectuele eigendommen, begeleiden opposities en inbreukzaken en adviseren bij licentieovereenkomsten. ir. Kitty Veldman is hiervoor uw Nederlands, Belgisch en Europees octrooigemachtigde en uw Benelux en Europees merkengemachtigde. Bij Ab Ovo Patents & Trademarks bent u aan het juiste adres voor een eerlijk en professioneel advies, optimale bescherming van uw eigendommen en een uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs.