Selecteer een pagina

Maak kennis met onze leden

Stephan Dirix

Werkgeversservicepunt Westelijke Mijnstreek

Het WerkgeversServicepunt (WSP) Westelijke Mijnstreek is de netwerkorganisatie waarin de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Stein en Schinnen. Vixia en UWV samenwerken om werkgevers uit de regio te helpen bij hun personele aangelegenheden.

Bent u op zoek naar personeel? Natuurlijk kunt u op de reguliere arbeidsmarkt op zoek gaan, maar denkt u ook eens aan jongeren, 50-plussers, statushouders en/of mensen met een arbeidsbeperking. Ook zij zijn op zoek naar werk en willen zo bijdragen aan de maatschappij.

Ben Claessens

Claessens Grafisch Veelzijdig

Claessens Grafisch Veelzijdig, opgericht in 1892 door mijn overgrootvader en nog steeds actief als full service hybride drukkerij gevestigd in Beek (L)
Bij ons staat de klant centraal. Ons doel is de klant te helpen om met zo weinig mogelijk inspanning zijn organisatie te voorzien van grafische producten op de juiste plaats en het juiste tijdstip. Flexibiliteit, creativiteit en klantgericht denken staan daarom hoog in ons vaandel.

Marcel Tenney

Fysiotherapie Tenney

Praktijk voor Fysiotherapie in Grevenbicht & Obbicht. Innovatieve en Professionele fysiotherapeutische zorg met een persoonlijke touch.

Gespecialiseerd in wervelkolomgerelateerde problematiek met o.a. Krullaards Perfect Reset en David Spine Concept.

Frank Hundscheid

Hundscheid Advocaten

Hundscheid Advocaten is een klein advocatenkantoor, thans bestaande uit vijf advocaten, dat zich puur richt op de civiele praktijk. Wij treden hierbij op voor particulieren, zelfstandigen, mkb-ers en grote ondernemingen. Iedere advocaat heeft zijn eigen aandachtsgebied. Sterk vertegenwoordigd is het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht, het personen- en familierecht, fiscaal recht, het contractenrecht en de incasso-praktijk.

Roger Kessels

Personeel Specialisten

Personeel Specialisten heeft een uitgebreid dienstenpakket, maar kent één gemeenschappelijk aspect. In alles wat we doen, willen we de beste zijn voor onze klanten! Of het nu gaat om recruitment, uitzenden & payrolling, personeels- & salarisadministratie of alles wat je moet doen om voor je personeel alles goed te regelen, wij nemen jouw behoeften en jouw wensen als uitgangspunt voor onze dienstverlening.

Ruud Starmans

Intergarde

Intergarde is een van de grotere spelers in de markt inzake beveiliging van uw woonhuis of bedrijf voor het installeren en onderhouden van:

Inbraakmeldinstallaties
Brandmeldinstallaties
Camera observatiesystemen
Toegangscontrolesystemen

Jeroen Tielens

Tielens Assurantiën

mr. Tielens is een onafhankelijke, professionele en eigentijdse financieel dienstverlener, die d.m.v. een persoonlijke werkwijze zijn relatie continu bijstaat bij het beheer van zijn verzekeringspakket.

Léon Pluijmen

SNS Bank Sittard & Geleen

Aangenaam! Wij zijn Léon Pluijmen & Nagima Akhlifi, de nieuwe directieleden voor SNS Sittard en SNS Geleen.

We zijn ervaren hypothecair planners en zijn beide vele jaren werkzaam in de financiële branche. We helpen je graag bij jouw geldzaken, begeleiden je in jouw financiële plan bij de aankoop en de bemiddeling van een woning.
Kom eens langs in de SNS Winkel in Sittard en Geleen. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar.

Jack Verreussel

Competenza

Mijn naam ik Jack Verreussel en ik ben mede-eigenaar van Competenza.

Als ik een actieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van andere mensen dan krijg ik daar enorm veel energie van. Daar ligt in feite mijn hart.

Samen met Ton van den Boomen en Peter Franssen heb ik een coaching, training & advies bureau. Wij geven vooral trainingen op het gebied van LEIDINGGEVEN, SAMENWERKEN EN COMMUNICATIE.

Bert Ramakers

Ophovenerhof

Stichting Ophovenerhof is een kleine, onafhankelijke organisatie die dagbesteding en woonbegeleiding organiseert voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De dagbesteding wordt georganiseerd op de Ophovenerhof in Sittard en Streekboerderij Daniken in Geleen. Daarnaast is er op de Ophovenerhof een Woonvorm gerealiseerd waar op dit moment 11 mensen wonen.

John Griens

ITLimburg

IT Limburg is een innovatief en fullservice ICT-bedrijf, met name gespecialiseerd in advies, optimalisatie, vernieuwing en beheer van IT infrastructuren (Windows & Linux).

Na een periode van steeds intensievere samenwerking hebben twee gevestigde Limburgse IT bedrijven, begin 2008 hun krachten definitief gebundeld in een nieuwe organisatie IT Limburg.

Josan van Kuijk- van den Eijnde

DUUCON infraroodverwarming

DUUCON infraroodverwarming- duurzaam huis is met een volledig werkende showroom gevestigd in Sittard. Ik verkoop infrarood verwarming zichtbaar en onzichtbaar (weggewerkt), voor binnen of buiten of in je bedrijf. Daarnaast kun je ook terecht voor water elektrisch verwarmd, zonnepanelen, led verlichting en laadpalen.

Léon Keppels

Horecahuis Limburg

Wij zijn al 28 jaar DE marktleider in heel Limburg inzake de Horecamakelaardij.
Wij verkopen elk type horecazaak en begeleiden ook kopers bij de aankoop van een horecazaak. Horecaondernemers en kandidaat horecaondernemers neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.