Selecteer een pagina

Ben Claessens

Claessens Grafisch Veelzijdig

Claessens Grafisch Veelzijdig, opgericht in 1892 door mijn overgrootvader en nog steeds actief als full service hybride drukkerij gevestigd in Beek (L)
Bij ons staat de klant centraal. Ons doel is de klant te helpen om met zo weinig mogelijk inspanning zijn organisatie te voorzien van grafische producten op de juiste plaats en het juiste tijdstip. Flexibiliteit, creativiteit en klantgericht denken staan daarom hoog in ons vaandel.

Wij leveren niet alleen handels- en reclamedrukwerk in iedere gewenste oplage. We zijn uw partner in mailings, digitaal drukwerk, posters, banners, stickers, relatiegeschenken, voorraadbeheer en huisstijlbewaking,
We leveren kwaliteit door gebruik te maken van de meest geavanceerde apparatuur en een gevarieerd machinepark. Net zo belangrijk is onze kennis die wij door onze vele jaren ervaring op hebben gedaan. Hierdoor zorgen wij voor de perfecte combinatie van het traditionele drukwerk, met de nieuwste technologieën en trends.
Wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze website www.veelzijdig.com.
Of neem contact met ons op.

Claessens grafisch veelzijdig bv
Stationsstraat 89
6191 BC Beek
T: 046-4512386
E: ben@veelzijdig.com

“Je wordt lid van BCS als je het niet erg vindt om vroeg op te staan, lekker te ontbijten en tijdens het ontbijt op een leuke ongedwongen directe manier zaken doen, kennis vergaren, netwerk verbreden en nieuwe leads scoren. Het leuke van alles is dat jij uniek bent want er mogen geen andere leden uit dezelfde branche aan tafel zitten.”