Selecteer een pagina

Bert Ramakers

Ophovenerhof

Kleinschalige dagbesteding en 24-uurs woonbegeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking op een drietal locaties.Kleinschalige dagbesteding en 24-uurs woonbegeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking op een drietal locaties.

– Dagbesteding Ophovenerhof  Sittard
– Woonvorm Ophovenerhof  Sittard
– Dagbesteding Streekboerderij Daniken  Geleen

Stichting Ophovenerhof is een kleine, onafhankelijke organisatie die dagbesteding en woonbegeleiding organiseert voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De dagbesteding wordt georganiseerd op de Ophovenerhof in Sittard en Streekboerderij Daniken in Geleen. Daarnaast is er op de Ophovenerhof een Woonvorm gerealiseerd waar op dit moment 11 mensen wonen.

De Stichting Ophovenerhof is WTZI en AWBZ erkend, en is voor de dagbesteding op de Ophovenerhof in het bezit van het kwaliteitskeurmerk van Landbouw en Zorg. Daarnaast zijn we aangesloten bij de afdeling Zorgboeren van de LLTB en de Stichting Kinderboerderijen Nederland. Als zorgverlener werken we samen met diverse andere zorg instellingen.

Als kleine organisatie zijn we in staat kort bij de mensen te werken, op maat, snel, concreet en in een zeer prettige sfeer.

Stichting Ophovenerhof
Molenweg 57
6133 XM Sittard
046 451 9711
info@ophovenerhof.nl 

“Bert Ramakers: “BCS helpt mij verbindingen te leggen op weg naar een inclusieve samenleving.”