Selecteer een pagina

Frank Hundscheid

Hundscheid Advocaten

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Frank Hundscheid. Ik ben sinds 1992 advocaat.

Hundscheid Advocaten is een klein advocatenkantoor, thans bestaande uit vijf advocaten, dat zich puur richt op de civiele praktijk. Wij treden hierbij op voor particulieren, zelfstandigen, mkb-ers en grote ondernemingen. Iedere advocaat heeft zijn eigen aandachtsgebied. Sterk vertegenwoordigd is het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht, het personen- en familierecht, fiscaal recht, het contractenrecht en de incasso-praktijk.

 

Wij zijn ons zeer bewust van onze ligging in de Euregio en hebben dan ook goede contacten, deels geformaliseerd, met kantoren in België en Duitsland. Zo kunnen wij bij grensoverschrijdende geschillen of adviezen snel en vertrouwd advies inwinnen over buitenlands recht en/of onze cliënten verwijzen naar een competente dienstverlener. Wij verrichten ons werk met liefde voor het vak en op kwalitatief hoogstaand niveau.

Onze overtuiging is dat het goed is om vooraf overleg te hebben met een advocaat: voorkomen is beter dan genezen. Om die reden streven wij naar een goede bereikbaarheid en de flexibiliteit om op korte termijn een advies te geven.

Ik nodig u graag uit voor een kennismaking!

Hundscheid Advocaten
Walramstraat 24
6131 BM Sittard
T: 046 – 75 000 20
frank.hundscheid@hundscheidadvocaten.nl
www.hundscheidadvocaten.nl

“Door BCS kan ik ongecompliceerd vragen stellen aan professionals op uiteenlopende gebieden. Die kennis gebruik ik voor een nog beter advies aan mijn cliënten. Daarnaast levert het gewoon omzet op.”