Selecteer een pagina

Jack Verreussel

Competenza

Mijn naam ik Jack Verreussel en ik ben mede-eigenaar van Competenza.

Als ik een actieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van andere mensen dan krijg ik daar enorm veel energie van. Daar ligt in feite mijn hart.

Samen met Ton van den Boomen en Peter Franssen heb ik een coaching, training & advies bureau. Wij geven vooral trainingen op het gebied van LEIDINGGEVEN, SAMENWERKEN EN COMMUNICATIE.

Competenza helpt organisaties en individuen bij het realiseren van hun doelstellingen en bij het verbeteren van hun prestaties in de toekomst. Daarbij staat voor ons de mens centraal. Wij bieden ondersteuning bij het effectief inzetten van medewerkers en bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Samen bieden wij meer dan 50 jaar managementervaring. Daarnaast bogen wij op een ruime ervaring in het geven van trainingen en coaching van teams en individuen. Met daarbij gevoegd onze HR en Bedrijfskundige opleidingen, zijn wij voor u de ideale gesprekspartners.

In de jaren dat ik werkzaam ben geweest als manager heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van leidinggeven en communicatie. Verder ben ik afgestudeerd als HRM-adviseur en heb ik een postdoctorale opleiding Management en Organisatie gevolgd. Aangezien ik sommige opleidingen als theoretisch ervaren heb, heb ik nog verschillende trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching (NLP-Master practitioner; Oplossingsgericht werken, Mentale begeleiding in de (top)sport, trainer ervaringsleren, Myers Briggs Type Indicator Stap 1). Kortom: voldoende bagage welke ik in mijn dagelijkse praktijk kan inzetten.

Ik combineer theorie met praktijkvoorbeelden en daardoor kunnen de deelnemers met het trainingsmateriaal na de training meteen aan de slag. Uit reacties van deelnemers blijkt dat juist deze praktische toepassing gewaardeerd wordt. De trainingen zijn erg interactief vandaar ons motto LEREN DOOR TE DOEN. Mijn onderscheidend vermogen is mijn enthousiasme.

Natuurlijk is elk bedrijf anders. Daarom geloof ik in maatwerk. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Competenza
Burgemeester Arnoldtsstraat 13
6137 PD Sittard
T: 06-14644315
E: info@competenza.nu
www.competenza.nu

“BCS is een ongedwongen doelgerichte club van ondernemers uit de regio Sittard-Geleen die met elkaar en voor elkaar omzet willen genereren. Zij doen dit door mekaars netwerken open te stellen. Dit onder het motto ‘Met elkaar, voor elkaar’. Als jouw branche nog niet vertegenwoordigd is, sluit je dan snel aan!”