Selecteer een pagina

Linda Chiaradia

Publistrada

Maak kennis met de Dreamqueen | Managing Director van Publistrada ‘the Dreamfactory’.

Ik heb in 2015 de overstap gemaakt van de wereld van SAP, naar Publistrada het familiebedrijf van mijn echtgenoot.

Publistrada werd opgericht in 1955 als bedrijf in buitenreclame en decoraties door Oscar Chiaradia en dankt haar jarenlange bestaan mede aan haar liefde voor de klant, service gerichtheid, het denken in mogelijkheden en bedenken van custom made oplossingen.
De kern activiteiten waren en zijn: autobelettering, bewegwijzering, gevel & pand beletteringen, leveren en monteren van decoratieve en functionele glasfolies, projectborden, lichtreclame en zuilen, maar ook etaleren en decoreren. Een all-round bedrijf gespecialiseerd in signing in de breedste zin van het woord.

Vanaf 2015 heb ik met Publistrada gezocht naar nieuwe materialen en toepassingsmogelijkheden en naar nieuwe afzetgebieden. Het dienstenaanbod werd nog verder uitgebreid met permanente straatmarkering, printen en leveren van kleine tot mega grote visuals, uitgevoerd in vinyl of doek, kozijn- of traprenovatie door middel van het toepassen van hoogwaardige folies met lange levensduur, het wrappen niet alleen van auto’s maar ook van interieur waaronder keukens.

De services die Publistrada heden ten dage biedt, zijn niet in een woord te omschrijven. Wij Ontwerpen, Realiseren en bieden Custom Made Oplossingen en Services aan, op het gebied van visuele communicatie, decoratie, systeemstands en interieur. Vandaar dat wij zijn getransformeerd in Publistrada ‘the Dreamfactory’. Een fabriek waar wensen | dromen van de klant op ons expertisegebied worden bedacht, besproken, gekneed, geprocessed en verwerkt en uiteindelijk realiteit worden.

Een mooi compliment van een klant was: “Als ik denk met een onmogelijke vraag te komen krijg ik altijd de reactie : dat kunnen wij”. Daar doen we het voor, iedere dag opnieuw.

YOU DREAM | WE CREATE.

Publistrada BV
Hommert 18
6361 HN Vaesrade

T: 046 – 442 1856
W: www.publistrada.nl
E: info@publistrada.nl

” BCS biedt een warme omgeving, met leuke ondernemers, groot en klein, die geïnteresseerd zijn in die ander. Door te weten wat die ander doet, kun je voor elkaar ambassadeur en cheerleader zijn. De sfeer is heel relaxed en de bijeenkomsten zijn interessant en goed verzorgd.
Ervaar dit alles en kom ook ontbijten! “